Érdemes segíteni másnak?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm egy két betegséggel és szerettem volna neki segíteni mert az orvosok sokszor elintéznek valamit úgy,hogy vagy kap gyógyszert vagy gyógyíthatatlan aztán kész nyögheted egy életen át a dolgokat.Nos van egy természetgyógyász ismerősöm aki már jó pár embernek segített és nagy tapasztalata van és aki által megismertem már 13 éve halottnak kéne lennie de még él mert anno ez a természetgyógyász segített neki.Nos az ismerősöm lelkileg nincs rendben rossz házassága volt megcsalták,fogamzásgátlótól elhízott ezután jöttek a betegségek,kidobta az összes fotóját amin vékony volt mert szerintem utálja magát mivel mikor azt mondom,hogy szép ő azt mondja csúnya,meg a munkába temetkezik szereti a munkáját ez jó dolog de menekülésként szerintem nem az.Szóval próbáltam segíteni neki ő elintézte úgy ,hogy nem hisz a természetgyógyászatba.Ezek szerint ő már elfogadta,hogy szar lesz az élete ha mondjuk él még 30 évet akkor harminc évig?2023. dec. 13. 21:09
11/12 A kérdező kommentje:
10/
Ez a te elméleted ,elfogadom nekem sincs kedvem vitatkozni mert ez olyan mintha két ember azt szeretné megvitatni,hogy finom e a tökfőzelék úgy,hogy az egyikük szereti a másik meg nem.
2023. dec. 15. 22:16
12/12 anonim válasza:
#11 Ebbe is bele tudnék kötni ha akarnék, de nem fogok. Illetve örülök neki, hogy ezt te is beláttad. Így hát kellemes ünnepeket kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!