Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha a munkahelyemen 2 és fél...

Ha a munkahelyemen 2 és fél év alatt 3-szor voltam táppénzen, az sok?

Figyelt kérdés
2-szer voltam covidos, egyszer influenzás, mindháromszor 1 hetet voltam táppénzen.

2023. dec. 12. 19:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nyilván.

Sőt, minek dolgozni, elég lenne felvenni a fizetést.

Kicsit egyoldalú megközelítése a dolognak.

A munkáltatód másképp látja, számára az évi egy hét is sok, és mindent meg fog tenni, hogy olyan munkaerőt találjon, aki vagy nem betegszik le egy napra sem, vagy bejár betegen is.

2023. dec. 14. 13:01
 12/13 anonim ***** válasza:

11#

És ez így rendjén is van.

A munkáltató ahogy te is írtad olyat keres akit a lehető legolcsóbban a végletekig ki lehet zsigerelni.

Lásd megszavazta a parlament,hogy ne legyen munkábalépéskor kötelező orvosi vizsgálat.

Illetve mostmár thaiföldről elkezdtek egész nagy számba tömegesen behozatni külföldi munkavállalókat

( ők az alacsony magyar béreket még inkább lefelé fogják törni)

De az éremnek két oldala van, cserébe a magyar munkavállalók ott csalják el a munkaidőt ahol csak tudják.

2023. dec. 14. 13:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem elfogadható, a magyarok többsége nem él valami egészségesen, sok az elhízott,dohányos és megvetjük és lenézzük azokat akik nem isznak alkoholt :D.
2024. jan. 2. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!