Tényleg ennyire gagyi a facebook?
Adtam fel hirdetéseket a marketplacén és jöttek a pár perc múlva üzenetek,hogy megvásárolnám a terméket vagyis csalók.Ránézek mindig a profilokra ezek gondolom vagy lopott profilok vagy a rajtuk lévő képek lopottak.Most pl az egyik egy tényleg magyar terhes anyuka a másik meg xy né szóval név és kép szerint magyarok de semmitmondó profillal.Nos én az ilyen profilokat mindig jelentem és erre ez az üzenet jön folyton.
"Nem távolítottuk el a profilt.
Ellenőrzési folyamataink lehető legméltányosabb működése érdekében az összes bejelentést a közösségi alapelvek alapján egységesen ellenőrizzük.
Megnéztük a profilt, és azt állapítottuk meg, hogy nem ütközik a közösségi alapelveinkbe.
Megértjük, hogy ez frusztráló lehet számodra, ezért azt javasoljuk, hogy tekintsd át a lehetőségeket, amelyekkel szabályozhatod, milyen dolgok jelennek meg neked.
Ha azt szeretnéd, hogy egy adott profilon belül valami konkrét dolgot ellenőrizzünk, ügyelj rá, hogy magát a tartalmat (például a fényképet) jelentsd, ne a teljes profilt.
Lehetőséged van 180 napon belül ismételt ellenőrzés kérésére is, ha nem értesz egyet az eltávolítás elutasítására vonatkozó döntéssel."
Na most pl miért csak a fényképet jelentsem ha maga a profil is kamu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!