Milyen embernek gondoltok a tálcám alapján? Ha lehet, normális válaszokat kérek.
Olyannak, aki ha hazamegy iskola után, akkor marhára unatkozik, mert ráér ilyeneken gondolkodni, hogy ki mit gondol róla a tálcája alapján. :)
Gondolom átrendezted print screen előtt, nem?
A háttér alapján nincs semmilyen konkrét stílusod(punk, rocker, discos, emo...) Azt gondoltam, hogy értesz az informatikához, mivel weblapszerkesztőd. Szabadidődben is szívesen vagy gépnél (néhány játék) de nem vagy függő. Látok néhány azt hiszem képszerkesztőt, rajzolóprogramot(?); jó lehet a rajzkészséged, esztétikai érzéked. Szereted a rendet, mivel a lomtár is ürítve van, és az asztalon nincsenek egyéb fájlok(nekem összevissza televan képekkel és zenékkel) Ami feltűnt, hogy zenelejátszót nem látok. Elnézést, rákerestem. Az aimp az :D Viszont nincs gyorsindítója. Nem szeretsz annyira zenét hallgatni?
Talán ennyi, de lehetne még egy kép, amikor meg van nyitva pár dolog amit használsz :D vagy a kedvencek :D az jobban jellemezne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!