Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mit jelent az ,...

Szerintetek mit jelent az , hogyha valaki ki van beszélve?

Figyelt kérdés

Nekem idáig egész életem során nem volt szokásom kibeszélni a másikat legalábbis saját véleményem szerint. Ha egy személyről is lett volna szó akiről beszéltem róla csak annyit mondtam mindig ami a saját véleményem volt kb 3-4 mondatban aztán kész.

A kibeszélés az konkrétan mit jelent? Az hogy folyamatosan mindig csak Bizonyos személyekről beszél valaki és másról nem is tud ?

2023. dec. 11. 21:38
 1/4 anonim válasza:
A kibeszélés azt jelenti, hogy az illetőről mindenfélét összehordanak a háta mögött, amelynek jó része valószínűleg csak rágalom, nem igaz. Rosszindulatú pletykálkodás. Akinek szokása kibeszélni másokat, az nem egy emberről pletykál, hanem konkrétan mindenkiről. aki kimegy a szobából, azt egyből kibeszélik, de ha a másik ember megy ki, akkor mindjárt ő lesz a téma.
2023. dec. 11. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, de részben egyetértek az egyessel. Legalábbis nem feltétlen alaptalanul szoktak kibeszélni valakit, a saját tapasztalataim szerint. Persze aki kétszínű az kétszínű, aki sokszínű az pedig sokszínű, nincs ezzel semmi baj, csak a helyén kell kezelni az ilyet.
2023. dec. 12. 19:28
 3/4 A kérdező kommentje:
És ha valaki pont átvette a tulajdonságaigat részben mert kicsit valahol megkedvelte őket olyankor mivan ?
2023. dec. 12. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Naivitás és sötétség.
2023. dec. 12. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!