Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek meg fog bocsátani...

Szerintetek meg fog bocsátani valaha??

Figyelt kérdés

Nem vagyok rá büszke amit tettem. Az egyik barátnőm pasijával kialakult egy amolyan laza szex kapcsolatom. Nem volt benne érzelem csak arról szólt hogy dugtunk párszor. Egész pontosan 8 ilyen alkalom volt. Végül a pasi elmondta a barátnőmnek hogy megcsalta velem. Természetesen a barátnőm kiakadt. Mikor találkoztunk alaposan leszidott és mielőtt távozott volna lekevert egymás után 4 nagy pofont nekem. Szerintetek megbocsáthat valaha?

27/N

2023. dec. 10. 06:57
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

NEM!

Saját tapasztalat... Legjobb(nak hitt) barátnőm lefeküdt az akkori pasimmal. Egyikük sem mondta el, én derítettem ki.

11 éve voltunk barátnők, de soha nem fogom megbocsátani! Nem is tudnék bízni benne soha többé. Mindig azt kéne figyelnem, hogy nem-e néz "túl szépen" a páromra? Kösz, inkább nem...

Ha neki ennyit ért a barátságunk, akkor nekem is ennyit ér a bocsánatkérése... Semmit!

Elrontottad, lépj túl a barátnődön és a pasin is.

szept. 21. 23:11
 12/15 A kérdező kommentje:
11es csak egy kérdés. Te is adtál pofont a barátnődnek??
szept. 22. 07:18
 13/15 anonim válasza:

Nem ütöttem meg, de számomra onnantól megszűnt létezni. Hiába írt, hívott, beszélt hozzám.. teljes mértékben ignoráltam.. örökre!

A pasi kapott egy pofont, mert megcsalt.. de ő "csak egy pasi" volt. Egy pofon bőven elég volt a lelkemnek, utána mehetett amerre látott.

A barátnőm árulása sokkal jobban megviselt. Azóta sem kötöttem mélyebb barátságot korombeli (25+) nőkkel, inkább a már családos 30-40es nőkben tudok megbízni és barátságot kialakítani.

szept. 22. 12:02
 14/15 anonim ***** válasza:
De az is kefélhet a pasiddal:)
szept. 22. 17:12
 15/15 anonim válasza:

Persze, ahogy akár az anyám is.. vagy az özvegy Bözsi néni a szomszédból, de akárki más is, akivel összefut a boltban :D

Viszont kisebb az esélye, hogy egy érett, stabil párkapcsolattal és családi háttérrel rendelkező többgyermekes anyuka vágyna a barátnője párjára, aki nála ~10 évvel fiatalabb. Ha mégis, akkor is a veszíteni való miatt 2x is átgondolja, nem úgy, mint egy 20-30 éves szingli nő.

Legalábbis nekem ez az álláspontom és a tapasztalatom is.

szept. 22. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!