Babaváró kölcsön, meddőség esetén kapott valaha valaki méltányosságot?
Sziasztok! Férjemmel felvettük a babaváró kölcsönt idén júliusban, mivel egy éve nem sikerült a teherbe esés, ezért elmentem magánorvoshoz, és megállapították, hogy meddő vagyok, semmilyen módon nem eshetek teherbe.
Olvastam, hogy ilyenkor a helyi járásbírósághoz kell fordulni, ők adhatnak méltányosságot, viszont tapasztalatokat-történeteket nem találok sehol, hogy ha valaki járt így, akkor milyen döntést kaptak.
Ha valaki esetleg már túl van ezen leírná nekem a történetét, vagy hogy mi lett a kimenetele a méltányossági kérelemnek?
Köszönöm előre is a válaszokat!
5 sikertelen lombik utan ott van az orokbefogadas.
Nem fogjak elengedni max ha egyikőtök meghal.
Komolyan egy nyamvadt vizsgalatra nem tudtatok elmenni mielott ezt a szülesztő hitelt felvettétek?
Voltam endokrinológiai vizsgálaton a megyei kórházban ahol azt mondták, nincs semmilyen kóros elváltozás, nincs szükség kezelésre vagy további vizsgálatra, egy év sikertelen próbálkozás után mentem el magán orvoshoz, így derült ki.
Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!