A smellgo.hu oldallal kapcsolatban tapasztalatok?
Egyedi fényképes autó illatosítókat szeretnék rendelni, és ezen az oldalon vannak szerintem a legminőségibbek ránézésre. Értelem szerűen utánvétellel nem lehet fizetni, mert egyedi termékekről van szó, de attól függetlenül mivel nem hallottam még az oldalról, ezért elővigyázatos vagyok. Tudnátok tapasztalatot mondani? A minőségre és az oldal megbízhatóságára is kíváncsi vagyok. Vagy esetleg más ilyen dolgokkal foglalkozó oldalt ha valaki ajánl, azt is megköszönném.
Velem egy facebook hirdetésben jöttek szembe, én is nézegettem őket, végül úgy gondoltam, hogy egy próbát megér, mivel nem volt drága.
A páromnak rendeltem karácsonyra egyet az autójáról, nagyon tetszett neki, és tényleg olyan minőségi, mint a képeken. Én összességében ajánlani tudom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!