51/66 anonim válasza:
#48 ja,mert ezt kulon kene mondani? ….
52/66 anonim válasza:
50# itt is kb. Hasonló a helyzet
53/66 anonim válasza:
#51 hát, akkor a azahriah fanok válaszának pár %-a jogos lenne.
55/66 anonim válasza:
Nem fogják fel a Bazária fanok, hogy más is létezik az istenükön kívül. Mint a lovak, amikor szemellenzőt tesznek rájuk, ők se látnak tovább Bazárián, csak mondják és mondják a betanult mantrát: irigy vagy, csinálj jobbat, Aréna, világsztár.
56/66 anonim válasza:
55# igen. Bár mindegy hogy mit válaszolunk, akkor is ez lesz.
57/66 anonim válasza:
Mondjuk jobbat lehetne csinálni, még ha nem is lesz világsztár azonnal. Ha lenne választék, nem kellene pár közepeset így felkapni.
60/66 anonim válasza:
Metalt hallgatok, azonkívül trap metalt, néha underground elektronikus zene előadókat, így nekem ez a kis b*zi túl gyenge, nem vagyok köteles szeretni, nem vagyok birka, hogy azt szeressem, amit a többség, mindig undorodtam attól, ha valamilyen zene túlságosan szemét és erre van igénye a többségnek. Én egyedi vagyok, így egyedi zenéket is hallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!