Melyik halálnemtől tartasz a legjobban? Hogyan nem szeretnél eltávozni?
Sziasztok.
Nyilván mindenkinek eszébe jutott már a halál gondolata. Én is néha elgondolkozom rajta, és sokszor azon is, hogy hogyan nem akarok meghalni.
Én a következő halálnemektől tartok a legjobban: megfulladni akár vízben akár a földön (ha megfojtanak), elevenen elégni, vagy ,,összenyomódni".
Ti melyik halálnemtől féltek a legjobban?
Egy ismerősünk a Dunának ment télen!Eufórikus érzés ide,eufórikus érzés oda!Rettenetes lehetett!Ráadásul parlagfűallergiás vagyok,fuldoklom eleget!
Volt egy balesetem.Láttam,ahogy pördülök,közeledem a fához,meg is állapítottam,hogy neki fogok csapódni.Érdekes módon,az nem jutott az eszembe,hogy jaj,meghalok!A csattanás után ültem,zsongott a fejem,behajolt egy ismerős,kérdezte,hogy vagytok:Nincs is velem a gyerek! Ekkor kicsit megnyugodtam.Aztán éjszakákon keresztül újraálmodtam...nem szeretnék így /sem/ meghalni!
Köszönöm a válaszaitokat.
Nos igen, a legjobb eltávozás talán az ágyban, párnák között. Habár relatív, mert így ha ez eltart 1 darabig, akkor a rokonaid/családodnak csak fokozod a fájdalmat.
Ahogy látom, a legtöbben a fulladástól és a tűzhaláltól tartanak. Engem a hideg kiráz a fulladástól, de főleg attól a fajtájától, ha felakasztanak valakit. Ahogy tehetetlenül rángatózik, és próbál levegőt venni, de nem sikerül... Brr, kiráz a hideg. :S
Ha nekem választanom kellene, akkor én a főbelövést választanám. Gyors és fájdalommentes, de sajnos az emberek nem dönthetnek a saját halálukról a legtöbb esetben.
Köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!