Vennétek 18 emeleti zárószintes csúsztatott zsalu lakást?
Mert azt mondják a teteje miatt beáztatott a lakás menyezete, mert az eső megáll rajta.
Meg hideg van.
Dolgoztam lakszövnél, a 10 emeletesek felső szintjén elég gyakori volt a beázás. Érdekes módon, a 4 emeleteseknél nagyon ritkán, ezt nem tudom, miért így volt, mindkettő lapostetős típus.
Amúgy meg télen hideg, nyáron meleg a felső szint.
Én is csúsztatott zsalusban élek, bár nem zárószinten, hanem kettővel alatta. Maga az a tény, hogy nem panel, hanem öntött vasbeton az épület, alapvetően nagyon jó. Viszont az, hogy milyen a zárószinten élni, eléggé eltérő lehet házanként. A legnagyobb probléma tényleg a beázás, de ha nem egy teljesen elhanyagolt épületről van szó, ezt a problémát valószínűleg már megoldották.
A zárószint általában mindig meleg, télen fűti alulról az összes többi lakás, nyáron viszont nem olyan borzasztóan meleg, mert ekkora magasságban általában nagyobb a légmozgás, mint a földszinten.
Lehet, hogy nagyobb a légmozgás, de mivel zárószint az is igaz lehet, elektromos hullámok érik a felső lakást.
Pl. A sok rádió és mobil hullám miatt, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!