Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen vegezettseg kell ahhoz...

Milyen vegezettseg kell ahhoz hogy miniszter legyek?

Figyelt kérdés
2023. nov. 23. 07:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Be akarok ulni a parlamentbe egesz nap facebookozni meg laptopozni havi 4 millioé, meguntam a gyári munkát 3 muszakba, miniszter akarok lenni
2023. nov. 23. 07:10
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Legyél becsületes, érzékeny az emberek gondjaira, szerény és alázatos. Szüntelenül képezd magad. Vedd magad körbe olyanokkal, akik bölcsbbek nálad...

Ja, hülye vagyok, bocs. Ezek kizáró okok.

2023. nov. 23. 07:14
 3/4 anonim ***** válasza:

A végzettség a legkevesebb feltétel oda. Ahhoz, hogy képviselő legyél, annyi rostán és választási körön kell átesni, hogy oda te az utcáról csak úgy nem kerülsz be. Lehet gúnyolódni azon, hogy nem csinálnak semmit a politikusok havi sok millióért (főleg akik csak csak a vezényszó szerint nyomják az igen/nem gombokat), de mire ebbe a pozícióba bekerültek, azért bőven meg kellett dolgozni (vagy a semmiből feltörni - 260 párt indult ez előző választásokon, mégis csak 9 jutott be; vagy végigjárni a ranglétrát - ott sem a semmire osztogatják a székeket). Ha úgy veszed, 10 millió lehetséges ember pályázik arra a 400 székre.

Több a politikusi munka annál, mint amit egy random közvetítésen látsz.

2023. nov. 23. 07:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Eskü, úgy olvastam: 'milyen veszettség'.

Mert ez mindent megmagyarázna. :)

2023. nov. 23. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!