Dínó96 kérdése:
Mit adjak neki ajándékba? Csak normális választ kérek!
Figyelt kérdés
sziasztok!egy 14 éves lány barátnőről van szó!Karácsonyra szeretnék neki valamit adni!Régebben is barátnők voltunk most is de már nem olyan nagyon!de mégis szeretnék neki adni valamit.én egy bögrére és egy fülbe valóra gondoltam!
Kérlek adjatok tanácsot!Ne nagy értékű ajándékot!max.1000-1500.
Segítségeteket köszönöm!
2010. okt. 20. 15:53
1/6 anonim válasza:
miket szeret? ki a kedvenc sztárja? mi a kedvenc színe?
ezek alapján dönts, én pl imádom a pici kütyüket *-*
14/L
2/6 anonim válasza:
ezek jók, bár én inkább bögrét nem vennék és meghívnám mozizni, a bögre túl elcsépelt dolog szerintem.
3/6 anonim válasza:
A legegyszerűbb ha szétnézel egy ajándékboltba, mindig talál az ember jó dolgokat! Én tavaly egy jó barátomnak vettem egy hátvakarót, örült neki :))
4/6 anonim válasza:
Olyat adj, amit nagyon szeret. Te ismered, tehát neked kell tudnod. Ha nem jut eszedbe semmi, akkor vegyél csajos dolgokat pl. amit írtál fülbevaló vagy körömlakk. Bögrét szerintem sem vegyél. Mindenesetre majd megírod, h mit vettél??
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket és igen megírom mit vettem neki de karácsonyra fogom adni az még picit arrébb van.:) egyébként nem annyira lányos úgy hogy sajnos azok kiestek mint pl. körömlakk pedig az jó lett volna!
2010. okt. 21. 21:22
6/6 A kérdező kommentje:
meg van mit veszek egy képkeretet amit én dekorálok ki neki és benne egy közös fotó lesz!
2010. dec. 15. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!