Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kezdeményezzek, ha kell...

Hogy kezdeményezzek, ha kell egyáltalán? (lent. )

Figyelt kérdés

1 fiú az osztálytársam(az idei évtől), és egyben a szomszédom is. Nagyon tetszik nekem. És mostanában úgy veszem észre, mintha én is tetszenék neki. volt már olyan nem is egyszer, hogy az egyik barátnőmmel civakodtunk. És ő közbe szólt, és megvédett. Meg néha azt veszem észre, hogy néz. Pl.: én leghátul ülök, ő meg legelöl, és hátra néz. Hogyha ugyanannyi óránk van, akkor néha együtt jövünk haza. De sosem szól hozzám. Olyan is van, hogy ő hátrébb megy a villamoson, mint ahol én vagyok, pedig együtt szállunk rá fel. Tudom, hogy kezdeményezhetném én a beszélgetést, de nagyon félénk vagyok. Meg nem is tudnék vele semmiről beszélni, mert zavarba jönnék, és hablatyolnák össze-vissza. Ő egyáltalán nem félénk. Tök bátor az élet más dolgaiban. Attól lehet, hogy pont a szerelemben lenne félénk?

Bocs, hogy hosszú lett.

2010. okt. 20. 14:34
 1/1 Athem válasza:

Hú-ha... elég bonyolult,de szerintem egy levél is megteszi kezdetnek hogy elkezdődjön valami, mert tapasztalataim szerint könnyebb le írni néha mint mondani. ;)

Néha az ilyen "primitív" dolgok segítenek a legtöbbet.

2010. okt. 20. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!