Hölgyek ti összejönnétek olyan férfival aki tetszene, de nem volt még párkapcsolata?
Kérdések merülnek fel bennem olvasva a kérdezőt és első válaszolót.
Hány évesen van jelen ez a tényező?
Ugyanis minél idősebb az ember annál inkább felmerülnek kérdések, hogy mi is a helyzet az illetővel, hogy nem volt még párkapcsolata(?)
Alap szociális készségek, kommunikáció és társai. Emberek ismerete, kezelése, problémamegoldó képessége...
Lelki gond/gondok, blokkok stb.
S ez a "mindent megtenni a nőért" túlzás és nem azt sugallja, hogy harmónia és egyenrangúság uralkodna egy kapcsolatban.
Vagy csak rosszul fogalmaztál, mert nem igen van elképzelésed sem egy párkapcsolatról. Kicsit kétségbeesettnek érzem.
Szóval hány éves is vagy?
Egyes válaszoló, naiv gondolat ez, amit leírtál.
Emellett, gondolom valaki megtette ezt a hasonlítgatást veled, ami sebet hagyott.
Érdemes lenne kezelned, feldolgoznod.
Az is fennáll, hogy az illető, aki mondott neked valamit pl nem zárta le magában a dolgokat vagy akár felidegesítetted.
Ki tudja. Sok minden lehet opció a részedről s az ő részéről is.
30 éves fejjel, ha szingli lennék nemet mondanék a felmerülő kérdések miatt melyek zömét összefoglaltam.
Lehet külsőre s lélekben rendes valaki, ha hiányoznak alap képességek, készségek, melyek a mindennapokban alapok és fontosak a párkapcsolatban is.
Viszont ez csak egy ember véleménye.
Nagyon sokfélék vagyunk mi emberek, biztos akad olyan nő, akinek bejössz úgy ahogy s aki vagy.
Ha viszont úgy érzed van benned mély lelki dolog, blokk vagy bármi azt jobb rendbetenni önismereten belül, hogy a későbbiekben ne csapódjon a másik félen.
Nyugi, teljesen Okes, bár ha semmilyen kapcsolatod nem volt még ( szexualis, laza ) akkor kicsit húzz bele és eld is ki magadat, ha nem most teszed akkor később valószínűleg hiányozni fog.
Egyébként az a normális hozzáállás ha mindent megteszel a másikért, legtöbb esetben ezt fogja viszonozni. Mondjuk nekem az a férfi aki megküzd értem és mindent megtesz azért hogy boldog legyek. Mindig a férfinak kell küzdenie a nőért és nem fordítva vagy “egyenlően”. Ezért van annyi elnőiesedett férfi mert a nők nem akarnak nőknek lenni és az egyenlőséget felvette a túlzott maszkulin viselkedés.
Persze ez nem jelenti azt hogy a nő ezt nem viszonozza ha kölcsönös a dolog, viszont még mindig a férfi viszi és hívja el randira a nőt és nem fordítva.🙂
A legtöbb esetben az ilyen dolgoknak örülni szoktak az emberek, és nem megvetni. Gondold csak el, milyen jó érzés arról tudomást szerezni, hogy az illető az első párkapcsolatában van és mindenben te vagy neki az első embere
Szóval a válaszom egy hatalmas igen
23 (24) vagy csak. Nem vagy elkésve sehonnan. Főleg ha normális srác vagy.
2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!