Létezik olyan ceruza hegyező ami normálisan kifaragja a ceruzát, anélkül, hogy állandóan kitörné, vagy lefaragná az egészet, míg el nem fogy?
Figyelt kérdés
Próbáltam asztalra rögzíthetőt, kicsi kézit (de ezzel egy év mire két gyerek ceruzáit kihegyezem), most elemes van, azt hittem ez jó lesz, de nem.2010. okt. 20. 13:22
1/5 anonim válasza:
nem csak faragótól függ, hanem a ceruzától is
ha jó minőségű, akkor nem fog kitörni
a rosszabbaknál gyakrabban, vagy azért, mert a ceruza belsejében elvan törve az a szines csík amivel szinezel vagy irsz
nekem a legegyszerűbb, legkisebb faragó vált be, nem érdemes sokat kiadni értük
3/5 anonim válasza:
Ez a ceruza minőségétől függ.Vavkok a cerkák.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy jó minőségű ceruzákat veszek, nem keményet, hanem puhát,és hajlíthatót. De hiába.
Az iskolában nem lehet a színes ceruzát rotringgal helyettesíteni.
2010. okt. 20. 13:54
5/5 anonim válasza:
Nekem egy ősrégi faber castell 52/10 hegyezőm van. Ebay-on lehet kapni. Ez még nem tört el soha ceruzabelet se semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!