Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen módszerrel tudnám az...

Milyen módszerrel tudnám az ujjamra szorult gyűrűt levenni?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, és eléggé be van dagadva a kezem, emiatt nem sikerül. A szappanos vízzel már próbálkoztam, de semmi!
2010. okt. 20. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Áztasd be a kezed forró vízben, aztán jöhet a szappanos megoldás; sok sikert!
2010. okt. 20. 13:13
 2/7 anonim válasza:
80%
semmiképp se áztasd be forró vízbe!!!! A melegtól megdagad a kezed, a hidegtől pedig összemegy!!!..Szóval inkább hideg víz, aztán szappan...vagy pegig nyálazd be!
2010. okt. 20. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis vazelin talán segítene, vagy valami jó zsíros krém, esetleg disznózsír.
2010. okt. 20. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Hideg vizet engedj rá, amíg bírod, aztán önts az ujjadra étolajat. Lejön a gyűrű.
2010. okt. 20. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
ha olajat szeretnél rá önteni javaslom a babaolajat tudományosan bizonyított tény, hogy az az olaj csúszik a legjobban
2010. okt. 20. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Vékonyra vágott gézcsíkot (kb. 8-10 szál) bújtass át alatta és tekerd vele szorosan körbe az ujjad (pontosabban a bütyköt, vagy mi a bánat az), majd kezd el a másik felét ugyanabba az irányba tekerni úgy, mintha le akarnád csavarozni. Persze azért nem árt, ha hideg vizet nyomatsz rá. Lehet, hogy fájni fog, de nekem lejött...
2010. okt. 20. 14:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2010. okt. 21. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!