Pesterzsébeti Technikum?
Szia!
2. évem az iskolában, és azóta is kedvelem. Persze, mivel a saját iskolámról van szó, ezért úgymond "buzdítanom" kellene mindenkit, hogy idejöjjön, de majd mindenki eldönti magának, hogy milyen, a leírás szerint. :D
Szerintem családias hangulatú, 8.-osként is ezt éreztem, mikor voltam nyílt napon.
Nekem megfelelő iskola, mivel hamar beilleszkedtem és komfortosan éreztem magam egyből, hogy ide járhatok.
Van sok általam kedvelt tanár, de kb. a felük közülük szerintem nem fog tanítani az oktatási ágazatosoknak.
Nem mindenkire igaz, illetve lehetségesen béna érv is, de amit a legjobban utálok, az a tömegközlekedés az iskolához.
Vannak szakkörök, közülük a legkedveltebbek a néptánc és mazsorett, ha ezeket lehet annak nevezni.
Évente hirdetnek sítábort.
Testnevelés órákhoz jól fel vannak szerelkezve, emellett szeretem a konditermüket.
Remélem tudtam segíteni!
2. vagyok!
"Van sok általam kedvelt tanár, de kb. a felük közülük szerintem nem fog tanítani az oktatási ágazatosoknak."
Kiegészítve, hogy ne legyen félreértés, biztosan kedvelhetők azok is, akik a mostani oktatási ágazatosokat tanítják, de nem ismerem őket, így nem tudok beszélni róluk, meg egyébként se. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!