Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A bts tagok vajon szuzek??

A bts tagok vajon szuzek??

Figyelt kérdés
Marmimt nm tartom valoszinunek.

2023. nov. 11. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Meglehet, hogy van barátnőjük, de én nem hinném, mert akkor nagyon sok utálat lenne körülöttük (bár már így is van)!
2023. nov. 11. 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:
47%

Hát persze.

Tesztoszterontól túltengő, népszerű fiatalok, rengeteg pénzzel, hát persze hogy még nyilván szüzek.

Ti ennyire ostobák vagytok?

A tiktok elveszi azt a maradék kis eszeteket is.

2023. nov. 11. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
43%
#2 én nem Tiktok-ozok! És ez a hatalmas nagy igazság (mármint amit az 1. mondatban írtam)! De hogyha randiznának akkor BIZTOS, hogy mégtöbb utálatot kapnának! V is annyi utálatot kapott csak azért, mert véletlenül be követte Jennie-t Instán! Már ezért kapott utálatot! Képzeld el mennyit kapna, hogyha még randizna is!
2023. nov. 11. 19:03
 4/11 anonim ***** válasza:
49%

És szerinted hol érdekli őket? :D

Az egész csak színház.

2023. nov. 11. 19:24
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Hát kezdetben igen...
2023. nov. 11. 21:04
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Szegény kislány rajongóik ha tudnák, miket művelnek (és kikkel) az imádott kis kedvenceik.. 😂
2024. máj. 9. 17:33
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez annyira undorító amit a 6-os írt,ami nem igaz.
okt. 6. 11:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Álmodozz csak, heteske. Hány éves vagy, tíz, hogy még hiszel a mesékben?
okt. 6. 13:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tíz éves vagyok,épségesen fiatal,ennyi.De gondolom te is egy ilyen toxic hater vagy aki,mindegyik koreai Kpop Idoltól undorodik mert sminkelnek meg stb...amit nem is önszántukból csinálnak.Van benned épp elég rasszizmus.Meg azzal,hogy valakinek a korával hülyéskedsz,egyáltalán nem leszel menőbb.Ez egy totál nagy Red flag számomra.Ahogy a 6-os írta,hogy tudnánk kikkel csinálják,ez teljesen hülyeség,van annyi eszük,hogy nem feküdnek le csak úgy hobbiból,meg alapból is kire céloztál 6-os?Kikkel csinálják,mi?
okt. 6. 14:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Fűvel-fával.
okt. 6. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!