Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire jó a Temu alkalmazás?

Mire jó a Temu alkalmazás?

Figyelt kérdés
Szinte mindenkitől csak kapom az üziket, hogy írjam már be a kódjukat, mert azzal segítek rajtuk. Bővebben senki se mondta el, csak írjam be, írjam be.
2023. nov. 10. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A sokadik kínai bóvli árukat terjesztő, most épp felkapott oldal, ami úgy próbál manipulálni és egyre több vásárlót/regisztrálód összegyűjteni, hogy egyrészt elárasztja a közösségi oldalakat megtévesztő reklámokkal (80-90%-os kedvezménnyel hirdet számodra tök felesleges gagyi árukat, aminek az árát meglátva is vásárolni akarsz), másrészt ilyen "játékokkal", ahol szintén látszólagos kedvezményeket adnak az egyre több felhasználó összegyűjtéséért.
2023. nov. 10. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Az egész kamu. Átverés.
2023. nov. 10. 22:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor még jó hogy nem töltöttem le, jól gondoltam hogy baromság az egész.
2023. nov. 10. 23:25
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

Nem kamu oldal a Temu.

Már 4x rendeltem onnan, most jön a 5. Ha valamivel gond volt, jóváírták az árát, vissza sem kellett küldeni. Persze ott is vannak vackok, de én kisebb dolgokat rendelek, ruhánál jobb szeretem élőben látni.

A kódot azért kérik, hogy írd be, mert kreditet kapnak érte, amivel csökkentik a rendelés értékét.

A biztonság kedvéért Revolutos kártyát használok, amin kevés pénzt tartok.

2023. nov. 12. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
az 5.
2023. nov. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!