Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mikor lesz ismét olyan országo...

Mikor lesz ismét olyan országos Rádió amely játsza a 2020-as (Mostani) Világslágereket?

Figyelt kérdés

A Petőfi Rádió 2023. 10. 01.-óta kizárólag magyar zenét sugároz.

A Retro Rádió csak régebbit.

A Rádió 1 nem fogható az egész országban és nem országos kereskedelmi rádió.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__12424944-mi..

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..

2023. nov. 10. 16:31
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Ott a Rádió1.

Mivel nálunk sem fogható rádiókészüléken, így én is online hallgatom...teljesen megfelel így is.

Ha olyanra gondolsz hogy mikor lesz újra olyan kereskedelmi rádió mint anno a Danubius, meg a Sláger rádió (majd utána a Class Fm és a Neo Fm)...olyan nem lesz már.

máj. 10. 08:11
 12/39 A kérdező kommentje:

#11 Igen, de Autóban és hagymányos rádiókészüléken kéne vételi lehetőség.

#11 Ön szerint miért nem lesz már úgy 2 országos kereskedelmi rádió mint amikor (Danubius+Sláger és Class+Neo) volt?

Pedig a környező országokban az akkorihoz hasonló.

De olyan lesz hogy nem a Retro lesz az országos kereskedelmi rádió?

máj. 10. 14:50
 13/39 A kérdező kommentje:
#11 :(
máj. 10. 15:00
 14/39 anonim ***** válasza:

Én speciel épp olyan helyen lakom ahol autóban nem fogható a Rádió1...de kb 20 km után (bármelyik irányba megyek) már tökéletesen fogható.

Azon a 20km-en (valamint otthon) online szoktam hallgatni

máj. 10. 15:31
 15/39 anonim ***** válasza:

"de Autóban és hagymányos rádiókészüléken kéne vételi lehetőség"

Autóban is lehet digitális műsort hallgatni. Tíz öregasszony miatt, akik nem hajlandóak haladni a korral, senki nem fog rádióműsort szórni, infrastruktúrát fenntartani.

"Ön szerint miért nem lesz már úgy 2 országos kereskedelmi rádió mint amikor (Danubius+Sláger és Class+Neo) volt?"

Először is ne légy bunkó, ne magázódj. Másodszor, nem tudom feltűnt-e, de elmúlt jó húsz év. Fejlődött a világ, csak te nem vagy hajlandó lépést tartani.

"Pedig a környező országokban az akkorihoz hasonló."

A környező országokban sem hasonló az akkorihoz - bár azt hozzá kell tenni, hogy a környező országokban nem Vitya meg a haverjai mondják meg, hol milyen rádió szóljon.

"De olyan lesz hogy nem a Retro lesz az országos kereskedelmi rádió?"

Miért lenne? Nincs rá igény. Csak a magad fajta kiégett, digitális készüléket kezelni nem hajlandó ősmaradványok akarnak még analóg rádiót hallgatni, nektek meg pont a retró kell.

máj. 10. 16:03
 16/39 A kérdező kommentje:
Én fiatalember vagyok.
máj. 10. 19:19
 17/39 anonim ***** válasza:
Akkor miért viselkedsz úgy mint a nagyanyám?
máj. 10. 19:23
 18/39 A kérdező kommentje:

#17 Mert kéne egy olyan rádió országosan ami játsza a mai (2020-as) világslágereket, de a Petőfi Rádiót 2023. 10. 01.-én "Magyarosították" így CSAK Magyar zenét sugároz, de a Magyar zenék közel sem olyan népszerűek mint a világslágerek.

A Retro Rádió csak régebbit (1960-2010-es évek) de azoknak nem olyan a színvonaluk mint a mostaniaknak.

De legalább annak örülnék hogy a Rádió 1 Budapesten frekvenciát cserél, illetve Kecskeméten és Szombathelyen ismét lenne Regionális rádió.

máj. 10. 20:00
 19/39 anonim ***** válasza:
Továbbra is ott a Rádió1, ahol a mai zenéket játszák :)
máj. 11. 07:01
 20/39 A kérdező kommentje:
#19 Mondom hogy nálam sem fogható jól.
máj. 11. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!