Fiuk ti cigiztetek 15-évesen?
Figyelt kérdés
Ha igen a szüleitek mitszolt hozzá amikor megtudták ? És hogy tudták meg , És nem vertek meg érte ? Azér kérdem mer énis egy 15-éves srác vagyok és énis kiakarom próbálni a cigit2010. okt. 19. 16:56
1/17 anonim válasza:
Isten ments!!!!!!!! Már úgy is utálom ha rámfújják az aluljáróban a büdös füstjét. Ki akarod bróbálni bazz??? Mert mért?? Mert a többiek cigiznek és menő vagy mi?? Hát öreg rászoksz és üdv tüdőrák, remélem szüleid felpofoznak ha megérzik a cigiszagod!!!
Bocs
2/17 anonim válasza:
hülye vagy... ne powerkodj... főleg hogy ez nemszámít annak.
:D
3/17 anonim válasza:
Kipróbálni kipróbálhatod, meg is mondhatod a szüleidnek, ha próbáltad, nincs benne semmi, ők is próbálták valószínűleg. Amúgy én 17 éves vagyok, de se 15, se 12, se 16 éves koromban nem cigiztem, és most sem cigizek.
4/17 anonim válasza:
amúgy meg cigizz nyugodtan, így nagyobb az esélye hogy hamar meghalsz, és kevesebb lesz a hülye a viláágban :D gyerünk húzz bele! (vagyis szívj inkább :P )
5/17 anonim válasza:
ne tedd.. 21 vagyok én is cigiztem szar és borzasztó nehéz leszokni,nem leszel töle menö csak egy kis csajriasztó 1 évre (egy doboz cigi).ha meg piszkálnak hogy nyúl vagy ha nem teszed vagy hasonló mond hoyg te már leszoktál :D
6/17 A kérdező kommentje:
Inkáb nempróbálom még ki . Majd 18 évesen ráérek mindenre.
2010. okt. 19. 17:05
7/17 anonim válasza:
Én 19 éves egyetemista vagyok, soha életemben nem szívtam el egy szálat sem, mégis teljes életem van. Ja és nem vagyok otthonülős kocka.
8/17 anonim válasza:
Nem cigiztem csak kipróbáltam, azt mindenki kipróbálja, aki nem és úgy jár a pofája, az nekem ne magyarázzon, hogy jó vagy nem jó. Na nem mintha most cigiznék, de mindenki ki próbálja ilyen idős korban. Aki letagadja az is!!!
9/17 anonim válasza:
OFF: Már ne is haragudjatok, de nem az volt a kérdés, hogy kipróbálhatja-e a cigit, vagy nem. A kérdés az volt, hogy cigiztetek-e már 15 éves korotokban.
A kérdésre válaszolva: Én nem dohányzom
15F
10/17 A kérdező kommentje:
egy szálat énis kipróbálok holnap . De a szagátol félek hogy megérződik a ruhán és lebukok. Mitegyek hogy neérződjön ?
2010. okt. 19. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!