Mennyibe kerül raktárt bérelni?
Egy csomó holmim összegyűlt, amiket nem használok, de emlékek meg minden, ezért nem akarom kidobni őket. Illetve képtelen vagyok erre, mert gondolom van az elengedéssel/lezárással. Nálunk novemberben lesz a lomtalanítás, szóval most pakolásban vagyok, és szeretnék tiszta lappal indítani a házban, szóval amit képes vagyok kidobni, kidobom, amit nem, elvinném raktárba.
Tudom, hogy ez nem a probléma megoldása, mert a ki nem dobott cuccok lejárt sémákat képviselnek, és a raktár a tudattalanom szerepét tölti majd be, ahonnan előbb-utóbb úgyis ki kell söpörnöm majd, stb, stb…. Már kinéztem a pszichoterápiás rendelőt, de jelenleg a raktár is kell.
Pesti oldalon szeretném, XVII. kerület, vagy közel ahhoz. Kb 10-15 nm elég (remélem). Hosszú távra bérelném, hogy ne legyen szorongáskeltő a határidő.
A raktárért jócskán fizetni kell.
Nem fogja megérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!