Mikori és mi a legrégebbi emléked, amit fel tudsz idézni?
Figyelt kérdés
Nekem egy villanás a második szülinapomról, illetve, hogy kényelmetlen volt a pelenka éjszakára (ez is kb. ugyanakkorról). :)2010. okt. 19. 11:11
1/9 anonim válasza:
Nekem az, hogy kaptam egy homokozókészletet és a nagyobb gyerekekkel saraztunk vele. Anya nagyon leszidott.
Azt mondta anya, hogy a 2. szülinapomra kaptam azt a készletet :-)
2/9 anonim válasza:
2 éves korom környékén, valami hasfájás lehetett, szüleim este bevittek a kórházi ügyeletre, ahol egy fehér köpenyes néni nyomkodta a hasamat.
3/9 anonim válasza:
Kerek barna asztal van fölöttem, körülötte bordó székek. A szüleim elmondása alapján 10 hónapos koromig volt így berendezve az egyik szobánk, akkor mászkálhattam alatta.
4/9 anonim válasza:
Injekciót kaptam az orvosnál és utána arra emlékszem, hogy nagyon sírtam már kint a váróban, anyu vállára borulva és "utáltam" az orvost. Halványkék cicanadrág és fehér póló volt rajtam. Volt még ott valaki, aki szintén a váróban ült.
Anyu elmondása szerint 9-10 hónapos lehettem akkor.
5/9 anonim válasza:
Nekem az, amikor anya bedobta a cumimat a kályhába. Úgy 2 éves lehettem. Most 35 vagyok.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor a legrégebbi emléked, hogy válaszoltál erre a kérdésre? :)
2010. okt. 19. 14:10
8/9 anonim válasza:
Bölcsibe/oviba menet elveszett a kedvenc plüssnyuszim!!! :( Szörnyű nagy tragédia volt akkor (na jó, kicsit talán még most is az).
9/9 anonim válasza:
3 évesen gyomormosás a kórházban. Aztán szintén a kórházban a névnapi csokim szétosztják a többi beteg gyerek között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!