Mennyi ideig szoktátok visszatartani a pisilést?
Akár lustaságból, kényszerből, vagy csak azért, mert jó érzés számotokra visszatartani. Nálam mind a 3 verzió játszik.
Én átlagosan 3-4 órát simán visszatartom, ha lusta vagyok kimenni/felkelni.
F 27
Amíg fiatal voltam, nem volt különösebben gond 1-2 órát visszatartani.
Idős korban változik a helyzet. Max. 1/2 óra.
Fiatalok, majd meglátjátok, hogy igazat írtam.
Az utolsó verziót nem igazán értem...mi jó érzés lehet abban, hogy visszatartod?
Nem tudsz az esetleges munkádra, feladatodra koncentrálni mert feszít a hólyag, te meg azon vagy hogy visszatartsd és arra összpontosítasz.
Én ha visszatartom akkor maximum kényszerből, ha épp olyan helyen vagyunk hogy nincs lehetőségem wc-re menni. De akkor is az első adandó alkalommal megejtem a dolgot.
De ezt hogy lusta valaki mosdóba menni vagy mert "jó érzés" lenne visszatartani ezt nem tudom ép ésszel felfogni.
Mondjuk szerintem ez gyerekkoromból maradhatott vissza. Hétvégén szerettem tovább aludni, ha felébredtem hajnalban, hogy pisilnem kell és kimentem akkor általában elkaptak hogy most hogy fenn vagyok, lenne 1-2 dolog, közben csak pisilni mentem ki, szerettem volna visszafeküdni és aludni tovább.
Szerintem ezért alakult ki bennem, hogy ha felébredek, inkább visszatartom és pihenek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!