Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A magyarok többsége miért...

A magyarok többsége miért utálja a feketéket? És a kínaiakkal?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 20:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kínaiakat.
2010. okt. 18. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
én csak az ázsiaiakkal nem szimpatizálok, valahogy túl komor és beszűkült látókörű érzéketlen ember benyomásom van róluk
2010. okt. 18. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Rasszista módon kirekesztetted a kérdésedből a sémi népeket, és a cigányságot...

Honnan veszed, hogy a magyarok többsége ilyen gyűlölködő lenne? Szerintem meg épp fordítva van. Nem nálunk volt/van jelen a Ku-Klux-Klán (USA, az egyenlőség hazája...), és igazából a Skinhead-mozgalom is Londonból ered, ami köztudottan nem Magyarország területén található...

A magyar egy végtelenül toleráns nép. Az a pár ember, aki mégis xenofóbiában szenved, őket leginkább az zavarja, hogy az általad említettek idejönnek, és olyan segélyeket, támogatásokat kapnak az államtól, amit a helyi állampolgárok nem, illetve az is zavaró lehet, hogy sok ide érkező külföldi meg sem próbál alkalmazkodni az országunk szokásaihoz, törvényeihez. Ez engem is irigységre sarkallna.

2010. okt. 18. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen (mint ahogy az utálatok zöme) a tudatlanságból ered.

Amúgy meg szeritnem nem a többség rühelli őket, hanem egy kisebb, de hangosabb csoport.

2010. okt. 18. 20:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Jó talán nem azt kellett volna írnom, hogy a többsége. De azért nem egy embertől hallottam már durva megjegyzéseket.
2010. okt. 18. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!