Mit javasoltok ? Hogyan tovabb?
Kijottunk belgiumban dolgozni a parommal.
Ő talált magának munkat, én nem meg mivel mindenki azt mondja hogy kell tudni a nyelvet és legalább az angolt .
Nem mondom hogy perfekt tudok angolul de értek és tudok is beszélni.
Mielőtt ki jottunk, azt ígérte az illető hogy lesz külön hálószobánk, fürdőszoba és külön konyha is.
Edényeket nem hoztunk mert azt mondta van, tányérokat sem, evőkanalakat sem semmit. Közben nincs semmi mert minden ami van az közös és szerintem azoké akik itt laknak.
Hadd ne mondjam állandóan veszekednek, visitanak, törnek szét mindent stb..akkor jönnek náluk vendégségbe , gyerek ordít , visít , hangosan beszélnek … nekünk nincs elegendő pénzünk hogy külön albérletet vegyünk ki, mert kell előleg min 3 hónapra .
Főzni nem tudok menni mert állandóan a konyhába vannak. Soha nem laktam meg másokkal , de k..va szar. Hogy vészeljem ezt át ? Legalább egy hónapot , míg kapja a párom a fizut ? 😞😞
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!