Vagdosom magam és suliba lesz egészségügyi szűrő vizsgálat,meg lehet tagadni a vizsgálatot??
Vagdosom magam és suliba lesz Egészségügyi szűrővizsgálat és nézik a vagdosást is,és hát lekelesz öltözni és ha meglássa a védőnő/doki a vagdosás hegeit a lábamon meg a kezemen akkor mit tud csinálni?
(Elmondja anyámnak,vagy elküld pszihológus-hozz?)
Meg lehet tagadni az egészségügyi szűrő vizsgálatot??
És nem kioktatást szeretnék kapni!
Válaszokat előre köszönöm!
4:4 hat nem gondoltam lesz ilyen sulis vizsgálat!
És ha meglasa akkor kötelező szólnia anyámnak meg pszichológus mennem??
Jobb lenne inkább felismerni, hogy segítségre van szükséged, nem elbújni és vagdosni magad. Vagy mit gondolsz, ha kiderül akkor majd elmondanak valami szent szöveget, aztán mehetsz a dolgodra tovább a pengével játszani? Vagy megvárják, míg egyszer a nyakad vágod el, vagy felkötöd magad a csillárra?
Irány az orvos, ha meg felmerül hogy az otthoni körülményekkel sincs minden rendben, a gyámügy is meglátogat, aztán majd anyádékat vegzálják, hogy vajon ők hanyagoltak el vagy veszélyeztetik a fejlődésed.
6/7 nincsenek öngyilkosági gondolataim,és nem hiszen hogy orvoshoz kene mennem.
Nincsen semmi mentális problémám.
Arra voltam kiváncsi hogy mi történik ha megtudja a suli doki/vedono ezt a dolgot..
Köszönöm a válaszokat de ez nem segít a helyzeten hogy kioktatást kapok!
A kérdésemre szeretnék/szerettem (volna) értelmes választ kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!