Félek kimenni külföldre ? Hogyan legyek bátrabb ?
Kaptam egy jobb munkalehetőséget külföldön. A héten indulok ha minden oké de nagyon felek. Félek hogy nem fogom magam feltalálni🥲
A párom is jön velem, de sajnálom itt hagyni a szüleimet . Meg soha nem voltam külföldön nem tudom milyen, azt mondjak meg lehet szokni de a honvágy úgyis megmarad . Anyu már mikor rá gondol sírva fakad😂 + soha nem voltam meg tőlük messzebb, par napot de az is itt a környéken 😃 segiiitsetek bármilyen vélemény jól jön . Tényleg nehéz kint ?
Adjon erőt, hogy idővel sok tapasztalattal visszatérsz. Ha egy nagy kalandnak, tapasztalatszerzésnek, egzisztenciális megalapozásnak fogod fel, könnyebb lesz valamivel.
Hatudod a nyelvet, tudod, hogy ott konkrétan mi a feladatod, hol laksz, milyenek a körülmények, lazábban fogod venni.
Veszteni vód nincs vele. Ha nem jön be, akkor visszaköltöztök.
Amúgy a baj valsz az, amiket leírsz: soha nem voltál külföldön, soha nem voltál távol a szüleidtől.
Én anno 25 évesen költöztem ki, szintén a párommal. De addigra már 6 éve 200 km-re laktam a szüleimtől, havonta találkoztunk. És külföldön is sok helyen voltunk már. Ott is, ahovs költöztünk. De még így is nehéz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!