Hol találok budapesten olyan helyet ahova pénzt bedova szerencsét kapok?
Hát, szerintem bármelyik tóba vagy szökőkútba is hajítod a pénzed ugyanolyan hatást fog kiváltani. Ez attól függ, hogy te mennyire hiszel abban, hogy ez szerencsét hoz majd neked. De nyilvánvaló, hogy azt a tavat még nem fedezték fel, ahova pénzt bedobva mindenkinek szerencséje lehet.
Én éveken át próbálkoztam ilyen dolgokkal, de soha nem jött meg a szerencsén.
Elmondom, nekem mi vált be:
Nem a szerencsében hittem vagy a balszerencsében, hanem Istenbe kezdtem hinni. Idővel Jézusban is hinni kezdtem. Mert kerestem és kutattam, hogy ki ez az ember. Aztán rájöttem, hogy hiszen ő az a tó, melybe ha beleteszek, sokkal többet kapok vissza.
a lényeg elsősorban, hogy megtanuljuk, hogy a pénz arra való, hogy megvegyük belőle a szükségeset. Múlt hónapban másodszor jutottam el odáig, hogy egy nagyobb összeggel merészeljek támogatni egy olyan szervezetet, amely Jézus tanításait és örömhírét igyekszik eljuttatni, megértetni az emberekkel. 3 órával később a munkahelyemen megtudtam, hogy a nagyfőnök mindannyiunkat egy jelképes összeggel ajándékoz meg a cégnél, mert az 70 éves lett. Íme, mekkora szerencse! Addig a napig nem igazán hittem ebben. De lám, bekövetkezett. Csak az a trükk, hogy az adományozást nem nyereségvágyból kell megtenni. Na ez az igazán nehéz.
Többet kaptam vissza, mint amennyit beleraktam, ráadásul megsokszorozva, így minden kollégám velem örülhetett.
Jézus az a tó, melybe érdemes pénzt dobálni. De még pénz nélkül is csodák történnek ilyen módon az életünkben.
"igazabol csak egy olyan tó kell ahova pénzt lehet belevágni"
Melyikbe nem lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!