Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Eltűnt a pénztárcám, mit...

Valaki : kérdése:

Eltűnt a pénztárcám, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Túl sokadszor hagyom el, egy tippem van, hol lehet, reggel kiderül de szinte kizárt hogy meglesz, amilyen szerencsés vagyok.

A kérdésem, hogy ha kivételesen nem valami barom találta meg, hanem egy normális ember, a rendőrség ilyenkor felhív?

2023. okt. 8. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
26%

Én találtam már pénztárcát (még tizenéves koromban). A benne talált pénzt eltettem, a többit pedig postán visszaküldtem. (Szerintem korrekt voltam.)

Ha leadják a rendőrségre a tárcád, akkor biztos lehetsz benne, hogy felhívnak.

2023. okt. 8. 23:44
 2/6 anonim ***** válasza:

"Túl sokadszor hagyom el"

... idáig hányszor hívott fel a rendőrség ?

2023. okt. 9. 05:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyszer sem, de csak egyszer tűnt el véglegesen, az pedig a koronavírusos vészhelyzet kihirdetésének napján volt. Konkrétan senkit sem érdekelt az én tárcám
2023. okt. 9. 07:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Beleírtad az adataidat, vagy volt benne igazolvány? Ha igen, van rá esély. Én a helyi Facebook-csoportban szoktam látni ilyen talált tárgyakat.
2023. okt. 9. 09:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Közben meglett

Aki ezt olvassa, a talált tárcát iratokkal a RENDŐRSÉGRE adja le

És senki ne tartsa magát korrektnek, ha a pénzt kiveszi,iratokat visszaadja

Ma én, holnap te jársz így

2023. okt. 9. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Talált pénztárcában, ha van bármi információt tartalmazó irat, az illetőt is fel lehet keresni személyesen vagy neten.

Amennyiben messze lakik stb. akkor rendőrség.

Többet is találtam már az évtizedek alatt, mindig tisztességgel visszaadtam.

Ám, ha nálad ennyire gyakori probléma az elhagyása, akkor valami nem oké fejben.

Tedd magad rendbe és legyél jelen.

Amennyiben nem megy:

Vegyél egy szép láncot pl obi-ban méretre vágva is kapható, dobj a 2 végére karabinert.

Egyik vége a táskádra, másik a tárcádra.

Ha így is elhagyod, akkor nem lehet mit mondani.

2023. okt. 10. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!