Honnan jött az hogy 'Google a barátod'? Sok helyen olvastam már, nem csak itt.
Figyelt kérdés
Ki mondta először? És mikor?2009. jan. 2. 14:06
1/7 anonim válasza:
bizonyára egy felhasználó mondta sok évvel ezelőtt.arra mondjuk hogy google a barátod,hogy "tőle" mindent megkérdezhetsz.amire nem válaszol,az jóformán nincs is.ez ráférne némelyik itt kérdezőre is,hogy előbb a googlén nézzen ott hamarább választ kap..
3/7 anonim válasza:
A Wikivel kapcsolatban azért vannak fenntartásaim! ;)
(Főként hitelesség miatt.)
A Google - mint a legelterjedtebb kereső - felöleli az internet durván 99%-át. Tehát a létező honlapok 99%-a rajta van. Ráadásul keresni is lehet benne (pont ez a lényege). Így amit keresel, azt elég könnyen megtalálhatod rajta. Mondhatnánk úgy is, hogy ami az Interneten fent van, az igen valószínű, hogy a gugliban is benne van. (Minden azért nincs a neten, de rengeteg hasznos dolgot könnyebb ott megtalálni.) Ezért barát. ;)
4/7 anonim válasza:
Nemtudom,hogy honnan jött.. én egy haveromtól hallotam . Legtöbbször akkor mondom, amikor egy ember MSN-en egy nagyon idióta kérdéssel fordul hozzám, akkor nem elküldöm a bánatba ( ahogy kellene) hanem higgadtan aztmondom " Google a barátod.Pá" :DD
5/7 anonim válasza:
Én pedig higgadtan belinkelem neki ezt [link]
7/7 anonim válasza:
www.google.neked.hu
Amúgy ha rakeresel a Google-ban, ez az elsõ találat. Látod a Google
a barátod! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!