Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Facebookon illendö e?

Facebookon illendö e?

Figyelt kérdés
Ti megszoktätok köszönni ha valaki vissza jelöl facebookon? Ha annyira nem vagyunk joban de ismerjük egymast volt akinek megkoszontem es azthitte akarok töle valamit meg olyan is volt. Aki utänna elkezdett egyfojtaban irogatni
2023. okt. 5. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Minek kéne megköszönni? Az ember a Facebook ismerőseinek 98%-ával abszolút nem is kommunikál személyesen sem, évek óta. Felesleges és butaság is megköszönni, ha valaki méltóztat megnyomni egy gombot, hogy visszaigazoljon.
2023. okt. 5. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem kell megköszönni.
2023. okt. 5. 20:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Mäs se kommunikäl az ismeröseivel? Sztem pont erre talältäk ki a facebookot de lehet h rosszul gondolom.Sztem illendö meg köszönni de kivancsi vagyok mäs veleményére is
2023. okt. 8. 16:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Engem Pl bant ha levegonek neznek minek lenne facebookon az ismerosom ha abszolut nemis kommunikälunk.
2023. okt. 8. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet magadban is kellene vizsgálódni, hogy miért is bánt téged a dolog.

A személyes ismerkedésnél se köszöngeted meg, hogy jól alakult a kapcsolatotok. Pl egy friss ismerősnél.

Maximum "örülök, hogy megismerhettelek."

De nem azt köszönöd meg, hogy viszont szóbaállt veled.

Leírásodban az a baj, hogy valaki furcsállja, hogy írsz, máskor meg az a baj, hogy elkezd írni a másik.

Döntsd el mit akarsz...

Vicc, hogy az a baj, hogy írogat neked, holott ezt hiányolod.

Apropó, ha nincsen ápolt kapcsolatod személyesen, mit vársz?

X idő után feltűnik valaki, persze, hogy az ember furcsállja.

A legtöbb esetben pedig tény: akar valamit az illető.

Te mit akarsz?

A haszonleséstől, a kapcsolataimig, vagy csak egy beszélgető társ?

Ezutóbbi sok esetben pszichés problémákkal küzdő személyek, akik bele akarnak kapaszkodni egy pozitívabb személybe és mérgező Toxikus dolgaikkal bombáznak.

Régebbi ismerősök közül 2 ember volt az, aki korrekt volt elmondva mit akar.

Velük meg is maradt a szakmai kapcsolat.

Szóval: te mit is szeretnél? Mi a célod?

Az pedig más, ha új ismeretségről van szó, ám ott is felmerülnek kérdések.

2023. okt. 9. 21:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Uram Isten inkabb vizsgalodj te magadban te nagyokos senki nem volt kivancsi a tortenetedre egy kérdés tettem fel ha nem tudsz normälisan välaszololni akkor nem kell itt irkalni
2023. okt. 10. 01:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Tiszta szanalmas ha valamit megkoszon valaki Mär haszonleso Nevetseges Komolyan van aki mondjuk értekeli ha valaki vissza jelölöli meg nem szarja Le az ismeroseit az hogy neked ilyen sotet gondolataid tamadnak egy köszönömtol akkor nem igen velem van a probléma szerintem.
2023. okt. 10. 01:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves, hisztis Mirtil!

Lelkiállapodod kezeld, mert ilyen kicsapongó önlejárató szöveget láthattunk a részedről.

További szép napot!

2023. okt. 18. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!