Vízipipa rendelt vélemény ?
Már a dohány termékeket rég nem lehet használni zárt térben.
Érdekes ez, hogy vannak külön erre helyek, ahol esetleg egyéb szolgáltatások is vannak, majd a fő tevékenységet kitíltják. Voltam olyan étteremben, ahol a terasz részt télen ugyan úgy lehet használni, ponyva sátor van minimálisan fűtve és minden gond nélkül használható. Ez esetleg egy alternatíva lehetne, hiszen kint van, nem az épületben található, hanem a fedett teraszon használnák akkor ezeket.
Lehet baj volt, mert mindenféle dohánytermék, dohányzást imitáló eszköz érintett volt a témában. De nyilván egy erre szakosodott intézmény nem csinált ebből gondot, hiszen mint írtad oda azért megy az ember. Kb mintha egy orgián megtiltanák a szexuális együttlétet.
Engem mondjuk egyik sem érint, de az ilyen értelmetlen intézkedéseket nem értem.
Pl voltak bizonyos intézményben beltéren kialakított dohányzók, ami pl egy 10 emeletes épületnél elég hasznos dolog lehet. De már ott se lehet dohányozni hivatalosan. Az ilyenekkel szivatják a népet, de amivel kellene foglalkozni azzal nem foglalkoznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!