Legalább 10-15 db kondenzcsík hajnalban?
Figyelt kérdés
Eddig nem fostam az ilyen összeesküvés elméletektől, de ilyent nappal nem látni?2023. okt. 2. 06:00
1/9 A kérdező kommentje:
Ha erre van valami magyarázat, szívesen meghallgatom.
2023. okt. 2. 06:02
3/9 anonim válasza:
Repulogepek repulnek el feletted, es az egestermekekre kicsapodo, fagyott vizparat latod. A repulogepek menetrendje ev kozben valtozhat, ezert tunhet ugy hogy eddig nem lattad oket.
4/9 Noren1989 válasza:
Egyértelműen csak neked készítik elő a reggeli chemtrailt, hogy, mire beérsz a gyàrba, màr módosult tudatàllapotba kerülj!
5/9 anonim válasza:
Tegyük még hozzá, hogy a magaslégköri időjárástól is jelentősen függ, mennyi ideig marad látható egy kondenzcsík.
Ja, nem. A tudjukkik tudjukmicsinálnak.
6/9 anonim válasza:
A légkörfizika nem egy túlzottan bonyolult dolog, így hát bátran ajánlom, hogy tanulmányozd. Abban ott van a válasz az összes ilyen kérdésedre. Egyébként mivel ugye 8-9000 méteres magasságban ugye hidegebb a hőmérséklet, így hát (ahogyan a 3-as is mondta), az égéstermékekre kicsapódik némi vízpára, ezt látjuk kondenzcsíknak. Miért épp hajnalban van több? Azért, mert a Nap akkor még nem kelt fel, és többek közt a napsütés is befolyásolja azt, hogy mikor "tűnik el".
7/9 anonim válasza:
A Zoroszok mánA spÁjzban vannak! :D
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Gondoltam hogy valami légköri jelenség is lehet a dologban, csak annyira meglepő volt sosem láttam még ennyi csíkot. Egyből ez is az eszembe jutott
2023. okt. 2. 13:09
9/9 anonim válasza:
Az a vicces hogy már az 1. vh.-ból is vannak ilyen képek. Azóta mind meghaltunk.
Ja, nem?
Meg se ritkult a népesség, sőt: túlszaporodtak?
Mi a fenét szórtak, búgatóport?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!