Mi látható a képen?
Nagyon nehéz, talán acél.
Belül egy másik fém "betét" van.
Az "edény" mint egy nagy fazék, de lakattal lezárható.
Súlya 50kg+.
Nem tudom, hol keszult a kep, de itt a kozeli erdo szelen van egy hasonlo, evente kb 2x jon valami ceg (nem emlekszem, hogy kik, de nem a vizmuvek vagy ilyesmi, valami mas ceg). Kinyitjak, es egesz nap hoznak fel ebbol a csobol talaj reszeket, vagy vizet, ha az van, es ellenorzik a belviz tartalmat, a talaj tartalmat, vegyszereket, bakteriumokat, ilyesmiket keresnek, merik a belviz magassagat meg ilyeneket mondtak (kutyasetaltatas kozben szoktam belejuk futni es akkor lattam, hogy egesz nap ott vannak, es megalltam kerdezoskodni. Aranyosak voltak, turelmesen elmondtak, amiket most leirtam.) Ez az izeee allitolag 100 m melyre van lefurva, es a 100 meteren belul mericskelnek, hogy 10meteres melysegben a talaj nedvessegtartalma ennyi %, tartalmaz ilyen-olyan bogarakat, vettunk mintat a bakterumtenyeszethez es vegyianyag kimutatashoz, 20 meteres melysegben ezt es ezt talaltunk stb.
Persze a kepen levo egyaltalan nem biztos, hogy emiatt van, csak a "mienk" is ilyen sarga, ilyen rozsdas, ilyen "fulei" vannak, es nem tudod felemelni, mert x melysegig ez van, es utana meg a mely furat. Es a "mi" lyukunk jutott eszembe a keprol.
Lehetetlen. Van alja. Mint egy fazéknak. Van benne egy belső burkolat szintén fémből.
A burkolatnak szintén van fedele, fémből. Ha kútfej lenne, cső lenne, nem lenne alja és nem lenne benne egy másik "edény".
Amennyiben a ti hatso udvarotokban van, a terulet a tietek, mi lenne, ha levernetek a lakatot es kinyitnatok? Ha meg nem a tietek, akkor a tulaj velemenye szamit.
Remelhetoleg nem egy 20 evvel ezelott feldarabolt hulla van belegyomoszolve :D
Mostmar engem is erdekel, hogy mi van benne. Kerlek, ha kiderul mi ez, ird meg!
A lakat a képen is látható, hogy le van vágva.
Ha nem lenne levágva nem tudnám mi van benne.
Örökölt ingatlan hátsó udvarán gyomtalanítás után került elő. Nincs benne semmi, csak a bele illő fém "betét". Kérdés az, hogy minek a tárolására használhatták? Dupla fém edényt, ami lakatolható... A belső edény elképzelhető hogy más anyagból van mint a külső.
A fenebe. Mostmar tenyleg kivancsi vagyok, mi lehet, mit tarolhattak benne.
Ha egyszer kiderul majd, akkor ird meg kerlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!