Bocs ha tényleg abszurd mód hülye kérdésnek tűnik, De ha mondjuk van a szomszédban egy Nektek tetsző egyén és lelkesen szaladtok mondjuk a kukucskálóhoz, majd azt látjátok hogy az ajtótok fele néz az miért van?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg kifülelitek hogy mikor indul el.2023. szept. 28. 22:07
1/5 anonim válasza:
Lehet hallja a mozgolódást, és a hang felé néz. Ha esetleg az árnyékokból még láthatja hogy ott vagy, el fog könyvelni valami nagyon creepy, megszállott embernek. Sosem lesz abból ismertség vagy kapcsolat, ha csak az ajtó mögül leskelődsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy gáz,
De nem tudom hogyan tudnék kapcsolatot teremteni vele. Meg félek is. Igazából jóval idősebb is mint én.
2023. szept. 28. 22:16
3/5 anonim válasza:
Amikor hallod, hogy jön, akkor vidd le a szemetet.
4/5 anonim válasza:
Amikor esetleg összefuttok, beszélgess vele.
5/5 anonim válasza:
Xddd ő leskelődik 😂 Ezt neeem ilyen nincs.
Attól függ mennyire de am ki nem leskelődik? Alap emberi dolog. Engem meg 40 éves szomszéd bácsi nézegetett.. éreztem a tekintetet és odanézek.. hát nem engem bámult? És fiú vok
22 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!