Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mit jelenthet?

Szerintetek ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Szembe jött velem tiktokkon horak esete (megerőszakoltak majd megöltek) jobban utanna olvastam és el se bírom képzelni mit élhetett at akkor.. segítsetek megérteni ezt a pár sort amit nem értek: “ürülék volt a szájában (hihetetlen, de igaz!), egy hozzáértő, teljesen kompetens személy, aki látta, úgy fogalmazott: "orrba-szájba" erőszakolták, mintha "be akarták volna törni", ahogy a prostituáltakat szokás...” miért volt ürülék a szájában? Miért fogalmazott így? Ezaz egész ügy azért káosz amugy is mert annyi mindent elhalgatnak és hazudnak dolgokról főleg itthon Magyarországon de nem értem miért pl ezt a néhány sort se irjak SEHO
2023. szept. 27. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért én fenntartásokkal kezelném ezeket a netes horrorsztorikat, hogy épp ki mit tesz hozzá még a történethez. Ha csak egy forrás állítja és ez máshol nem merült fel, gyanús hogy ott ki lett egy kicsit színezve. Vagy épp valaki összebeszél minden hülyeséget kommentekben, és utána mások azt már tényként adják tovább.

Mások halálán csámcsogni és azt boncolgatni amúgy sem ízléses. Nem is életszerű, hogy bárki szándékosan hagyjon maga után olyan nyomokat, amiből a DNS kinyerhető, és összeköthető a helyszínnel vagy eseménnyel.

2023. szept. 27. 18:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Maga az egész történet gyanus

Aki ezt írta pont hogy o mondja el az igazságot, és ezt amugy sem egy nagyon okos sorozatgyilkos csinálta hanem egy buta festő pali (elméletileg egyedül) szóval kétlem hogy figyelt volna arra hogy ne hagyja ott az ondojat vagy a szorzetet:) de legyszives valaki írja meg attól hogy meg erősen megeroszakoltak miért volt ürülék a szajabn

2023. szept. 28. 18:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!