Meg lehet tanulni szép külalakkal gyorsan írni?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondják hogy nagyon rondán írok. Szeretnék egy kicsit szebben írni. Egyetemen ha előadáson vagyok akárki ül mellettem, belenézek a jegyzetébe, és szépen, elrendezetten írja le a dolgokat, szép vagy legalább normális, olvasható betűkkel. Az enyém meg egy összehányt valami.2010. okt. 17. 19:38
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem (vagy már késő).Én is hasonló cipőben járok mint te.
Alapból tudom szépen (v szebben is írni), de előadásokon sokszor örülök ha gyorsan, és ezzel együtt csúnyán le tudom írni a dolgokat. Igazából a lényeg az, h te el tudj igazodni a saját jegyzeteiden. Ha ez megvan, akkor nincs akkora gond.
3/4 anonim válasza:
1.vagy leírsz sokmindent, rondán
2.vagy leírsz kevesebbet, szépen
a kettő együtt kizárja egymást.
4/4 anonim válasza:
akkor én mit mondjak? lassan se tudok szépen irni... hieroglifáknak is értelmezhetők néha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!