Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire kell a matek az...

Mennyire kell a matek az asztalos szakmához?

Figyelt kérdés

Vagy milyen matek kell? És mivel, milyen tulajdonsággal kell még ezenkívűl rendelkezni? Ez is olyan hogy vagy rá születik az ember vagy nem? Vagy minden megtanulható/kitanulható?

Az a helyzet h tetszene nekem ez a szakma, kitanulnám, csak az a baj hogy diszkalkuliás vagyok/voltam Mindig is nehezen ment a matek, a bonyolultabb dolgok megértése, Jó, az összeadás kivonás az még megy , nem látom nagy akadályát, ha tudatosan tanulom akkor felzárkózhatok legalábbis szerintem. Ilyen asztalos felnőtt képzésnél azt láttam feltételnek hogy 8 osztályt kérnek

2023. szept. 25. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát jah a 8 osztály matekja elég hozzá.

Ha ennél többet is tudsz azzal csak saját magadon segítesz, könnyebben, gyorsabban fogsz boldogulni.

Meg még ezen kívül jó kézügyesség + műszaki rálátás hasznos lesz a munkagépek, szerszámok használatakor, műszaki rajzok értelmezésekor.

2023. szept. 25. 13:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor ez még talán nekem is menne :) Amúgy meg ott a számológép, azzal mindent ki lehet számolni pontosan. Műszaki érzékem van szerintem, meg gyerekkoromban mindig szerettem barkácsolni
2023. szept. 25. 13:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát kezdd el a tanfolyamot, aztán majd meglátod, hogy tetszik-e, érdekel-e, megy-e.
2023. szept. 25. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!