Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki esett a kő a gyűrűből?

Ki esett a kő a gyűrűből?

Figyelt kérdés
Van egy gyűrűm, az egyik nagyon pici kő kiesett belőle. Természetesen nincs már meg. Ékszerésznél vagy valahol tudnak bele tenni másikat?

2023. szept. 22. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Ezt mi honnan tudjuk? El kell menni megkérdezni.
2023. szept. 22. 23:18
 2/7 anonim válasza:
87%
Ki.
2023. szept. 22. 23:26
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 meg is fogom, csak azért kéreztem itt, hogy volt e már valakinek ilyen, meg tudták e csináltatni.

#2 😂

2023. szept. 23. 00:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyes vagyok. Ha tényleg annyira pici a kő, nehéz lesz, mert nem minden ékszerész foglalkozik ilyennel, de érdemes körbejárni.
2023. szept. 23. 08:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm!
2023. szept. 23. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Markazitnak hívják azokat a pici köveket - úgy tudom. DE, ha van benned elég keartívitás, te is meg tudod esetleg oldani körömre való ékkővel, amihez van ragasztó is. HA viszont tényleg valami speciális csiszolású a kő, akkor tényleg jobb ékszerészre, ötvösre bízni.
2023. szept. 23. 20:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Rákerestem ahonnan rendelve lett. Cirkon kő van benne.
2023. szept. 23. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!