Hogy lehet úgy csomagot feladni, hogy a feladó kiléte, és címe ne derüljön ki?
Figyelt kérdés
2023. szept. 20. 20:30
1/12 anonim válasza:
Hamis adatokkal címzed meg a csomagot. Azt viszont ne várd el, hogy bárki egy ismeretlentől származó küldeményt át fog majd venni.
2/12 anonim válasza:
Más nevet írsz be feladónak és kp. fizeted a feladási díjat a postán.
3/12 A kérdező kommentje:
Meglepetést akarok feladni, de nem akarom, hogy tudják, hogy tőlem kapták.
2023. szept. 20. 20:59
4/12 anonim válasza:
Írhatsz rá kamu nevet és címet. Egy hátránya van. Ha nem veszi át a címzett, akkor neked se tudják visszakuldeni. (mivel a felado nem létező).
5/12 anonim válasza:
Hányszor fogod feltenni még ezt a kérdést? HÁNYSZOR!???!??
Amióta itt kérdezgeted már rég elvihetted volna személyesen!
Bombát nem így kell kézbesíteni! Értem!!????
Nincs ilyen lehetőség!
Nincs! Világos? Felfogtad?
Nem fogod feltenni megint ezt a kérdést ugye!?
6/12 A kérdező kommentje:
Én most tettem fel először ezt a kérdést.
Nem tudom, hogy ki tette fel még.
Egy ajándékot akarok elküldeni valakinek, de nem szeretném, hogy tudja, hogy én küldtem, ennyi.
2023. szept. 20. 22:13
7/12 A kérdező kommentje:
Légyszíves linkeld be a többi ilyen kérdést, mert nem találok hasonló kérdéseket.
2023. szept. 20. 22:16
8/12 anonim válasza:
Egy haver vagy távoli rokon címét írjad feladóként, hogy ha nem venné át a csomagot akkor vissza tudjad kapni. Csak van olyan ismerős aki segít neked ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!