Egy amerikai barlangi kutató Törökországi kimentéséhez miért magyarokat kellett (a menyasszonyának) értesíteni?
Figyelt kérdés
Most hallom, hogy a mentőszolgálat elnökét hívta, aki a saját pénzéből fizette az első három ember repülőjegyét, és a többi költség is hatalmas volt (bár állami pénzből).
Hadd ne kérdezzem meg tőle, köszi.
2023. szept. 18. 11:50
11/15 anonim válasza:
Egyszer előbb útóbb elszámolnak. De még szerintem senki nem látja a számla végösszegét. Az még hetek mire kiderül.
És a különgépnek itt van egy előnye, hogy itt minden perc számított (még a 2. kiutazó csoportnál is) és nagyon nem mindegy, hogy mikor milyen gép tud indulni.
12/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2023. szept. 18. 14:10
13/15 anonim válasza:
"aki a saját pénzéből fizette az első három ember repülőjegyét" -> meg majd jönnek az adományok. Én magam is küldtem. Van aki többet tud adományozni, van aki kevesebbet. Ezek a szervezetek főleg adományokból működnek. És ha a másik oldalról nézem, hány kirándulót lehozak, megmentettek már ők. Itthon is. pl. Dobogókő és környékéről. És nem árt ha tudja az ember, hogy van olyan mentőcsapat aki sszinte bárhonnan bárkit kihoz.
14/15 anonim válasza:
Nem sok dilist találsz olyat a világban, mint a magyar, - hogy bárkinek soron kívül képes a segítségére sietni! -Az egyetlen kritérium csak annyi, hogy ne magyar legyen a nemzetisége a bajba jutottnak.
15/15 anonim válasza:
14: láttál már magyar barlangászt? Őket kérni se kell mennek segítenek egymásnak. És nem csak a barlangi mentők, bárki bárkinek segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!