Tantárgyfelvétel! SOS!??
Debreceni Egyetemen tagozatváltási kérelmet adtam le (levelezőről- nappalira), amit sikeresen elbíráltak. Viszont a megváltozott munkarend miatt a tárgyakat nem tudtam felvenni csak a tanulmányi osztályon lévő ügyintézőnek van hozzáférése. De az ügyintéző nem vette fel a tárgyakat, holott szept. 17-ig van a határidő. Vagy az én esetemben ez másképp működik? Valaki volt már esetleg hasonló helyzetben?
( Mikor a tanulmányi osztályt hívtam nem sok érdemleges választ kaptam csak annyit,
“várjak türelemmel”🙄.)
Első szabály; menj be a TO-ra ha ilyet kell intézni, vagy e-mailt írni, ha nem sürgős.
Szerintem a te esetedben még fel tudod venni, de ehhez tényleg menj be a TO-ra.
Köszönöm a válaszokat! Hétfőn mindenképp bemegyek! Remélem segítő szándékkal lesznek!🙏🏻
Csak az a “vicc” , hogy írtam is és hívtam is őket nem is 1x, de semmi konkrét kielégítő választ nem kaptam ez ügyben a “türelmet” leszámítva. Így is a legutóbbi telefonhívás után azt kaptam az ügyintézőtöl, hogy ő nem terminátor rengeteg dolga van...és már le is tette..
Megértem, hogy sok a dolguk de azért a határidő határidő!!!
Én érzem magam kellemetlenül...🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!