Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy voltak az ilyen dolgok?

Hogy voltak az ilyen dolgok?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem egy szakot suliban,de sosem gondoltam volna de az osztályközösség egy nagy rakás szar. Mindenféle normálatlan ember,amiket csoportban is írnak,szóra sem érdemes. Túl elbíztam magam nem hittem volna hogy az osztályközösség lesz a rossz. A többi jó. Engem ez elléggé zavar de sajnos nem tudok mit tenni mivel,szakmát le kell tennem,Egyetemre meg nem kerülnék be, meg nem is tudnám végig csinálni. Nektek volt ilyen? Hogy viseltétek el,ilyen emberek között lenni?
2023. szept. 13. 21:33
 1/5 anonim válasza:
Szerintem zárd ki őket teljesen, inkább tanulj és ha hazaérsz akkor körül veheted magadat olyan emberekkel akiket szeretsz.
2023. szept. 13. 22:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen csak pont az a probléma hogy ha haza megyek ott is csak az otthon vár..
2023. szept. 13. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Keress a sulin kívül haverokat. Nem olyan nehéz.
2023. szept. 13. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
2-3 évembe telt amíg elfogadtak. Van ez így. De a sportköröknél a küzdősportoknál általában full normális közeg uralkodik. Esetleg próbáld meg azt!
2023. szept. 17. 02:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Gondolkozom rajta,anno is jártam egy egyesületbe kedveltem az ottani légkört,sosem piszkálták volna egymást.
2023. szept. 28. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!