Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha a Sinsay applikációban...

Ha a Sinsay applikációban véletlenül rendeltem valamit amit nem akartam, akkor ha kitöröltem a fiokomat a rendelést ugye nem szállítják ki?

Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne egyszerűbb felvenni velük a kapcsolatot, hogy szia hello legyszi toroljetek a rendelesemet ? Es senki nem dolgozott meg vele igy visszakapod a valaszt, hogy ok a rendelesed torlesre kerult, torlod a fiokodat az adataid mar megvannak ugyis kiszallitajk. Azt hiszed, hogy csak te rendelsz veletlen ?
2023. szept. 9. 15:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem azt hogy csak én rendelek véletlen. Egyébként próbáltam felvenni velük a kapcsolatot, de azt írták vissza hogy a fiokombol töröljem a rendelést amit nem tudok megtenni mert letöröltem a fiokomat.
2023. szept. 9. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Max visdzakuldod, beviszed azbuzletbe, hogy nem jó. Nem fizetted ki akkor meg nem veszed at
2023. szept. 9. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy a fiókod törölted, a rendelés még él és működik.

Ez olyan, mintha lelősz valakit, és utána eldobod a pisztolyt. Attól még lelőtted...

2023. szept. 9. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!