írnátok nekem hasonló idézetek?
Figyelt kérdés
Fiú: Szeretlek! Lány: Ezt azért mondod, mert még nem találkoztál a barátnőmmel. Ő sokkal csinosabb mint én.. épp mögötted áll. A fiú hátrafordul, és azt mondja: De hát nincs is itt senki! Lány: Tudod, ha igazán szeretnél, nem fordultál volna meg..2010. okt. 17. 00:11
1/9 anonim válasza:
Lány: Szeretlek! Fiú: Ezt azért mondod, mert még nem találkoztál az egyik haverommal. Ő sokkal kigyurtabb és jobban néz ki mint én.. épp mögötted áll. A lány hátrafordul, és azt mondja: De hát nincs is itt senki! Fiú: Tudod, ha igazán szeretnél, nem fordultál volna meg..
(hoppááá! ez becsapós!)
2/9 anonim válasza:
- Két dologra negyon kényes vagyok - mondja az igazgató az új beosztottnak. - Az egyik a tisztaság. Meg is kérdem: alaposan megtisztította a cipőjét a bejárat előtti lábtörlőn?
- Természetesen, igazgató úr - igyekszik jó pontot szerezni az új munkatárs.
- A másik dolog, ami még fontosabb nálam, az az őszinteség. Úgyhogy nem árt, ha tudja, hogy az ajtó előtt nincs lábtörlő.
6/9 anonim válasza:
ezekdejók.:D DE ÉN SAJNOS NEM TUDOK ILYET...:s
8/9 anonim válasza:
"Tudom. A tanulás sötétté teszi a bent lévő semmit." (történelemtanár)
9/9 anonim válasza:
Ennek van egy mondatos folytatása is:
Fiú: Köszönni akartam bammeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!