Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Menjek el az iskola pszichológ...

Menjek el az iskola pszichológushoz?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben kissé bediliztem. Már egy ideje szakítani szerettem volna a barátommal mert teljesen elhanyagolt és nem volt hajlandó felvállalni a kapcsolatot. :( Most pénteken szakítottam vele de nagyon hiányzik. Meg e dolog miatt vagdosom a csuklóm mert semmi kedvem már élni. :(

2023. szept. 6. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. szept. 6. 21:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
NE vagdosd magadat semmiképp, örökké ott marad. Bármennyire is szarnak érződik minden, idővel jobb lesz. Mindenkinek megtörténik ez az életében, NEM VAGY EGYEDÜL. És a kérdésre válaszolva, igen menj el, de lehetőleg keressetek fel egy másik pszichológust, mivel az iskolai nincs annyira kiéleződve az ilyen fajta problémákra, viszont tud segíteni egy ideig.
2023. szept. 6. 21:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi csak nagyon félek attól hogy mit mond rá. Amúgy meg elmondhatja a szüleimnek hogy ott jártam?
2023. szept. 6. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológus semmiképp nem fog ferde szemmel nézni rád, nem csak veled történnek rossz dolgok. Bár ez függ a személyiségétől is. Szüleidnek mindenképp szólj, segítségre van szükséged ❤️‍🩹
2023. szept. 6. 21:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Jóó, csak úgy félek tőle.
2023. szept. 6. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél, beszélhetünk, hátha tudok kicsit enyhíteni ezen a félelmen 😇
2023. szept. 6. 21:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek!!!! 🙂 Annyira kedvesek vagytok!!!!

Lehet hogy végül önszántamból elmegyek oda😊😊

2023. szept. 6. 21:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Lehet hogy már nem olvassátok, de azért leirom hogy

szerencsére megoldódott a probléma. Megbeszéltem a barátommal és úgy döntöttünk hogy újrakezdjük a dolgot. Úgyhogy nem vagdosom magam és minden rendben van. 😉😚♥️♥️😉😉😚🙂👍 Mondjuk nagyon nehéz megállni hogy ne nyúljak a penge felé de azt hiszem sikerült!!!!!! 🙂😉

2023. szept. 9. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért még is csak jó lenne elmenni, mert ezek szerint nem tudsz megbírkózni a nagyobb behatásokkal, ha nem is most, de később visszatérhet más okból kifolyólag a vagdosás. Ne legyen akkor már késő! Vigyázz magadra, 6os voltam 😇
2023. szept. 10. 17:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszike igazad van!! És hogy most már minden rendben van, nem is félek tőle 🙂
2023. szept. 11. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!