Menjek el az iskola pszichológushoz?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben kissé bediliztem. Már egy ideje szakítani szerettem volna a barátommal mert teljesen elhanyagolt és nem volt hajlandó felvállalni a kapcsolatot. :( Most pénteken szakítottam vele de nagyon hiányzik. Meg e dolog miatt vagdosom a csuklóm mert semmi kedvem már élni. :(2023. szept. 6. 21:10
2/10 anonim válasza:
NE vagdosd magadat semmiképp, örökké ott marad. Bármennyire is szarnak érződik minden, idővel jobb lesz. Mindenkinek megtörténik ez az életében, NEM VAGY EGYEDÜL. És a kérdésre válaszolva, igen menj el, de lehetőleg keressetek fel egy másik pszichológust, mivel az iskolai nincs annyira kiéleződve az ilyen fajta problémákra, viszont tud segíteni egy ideig.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi csak nagyon félek attól hogy mit mond rá. Amúgy meg elmondhatja a szüleimnek hogy ott jártam?
2023. szept. 6. 21:17
4/10 anonim válasza:
A pszichológus semmiképp nem fog ferde szemmel nézni rád, nem csak veled történnek rossz dolgok. Bár ez függ a személyiségétől is. Szüleidnek mindenképp szólj, segítségre van szükséged ❤️🩹
5/10 A kérdező kommentje:
Jóó, csak úgy félek tőle.
2023. szept. 6. 21:27
6/10 anonim válasza:
Ha szeretnél, beszélhetünk, hátha tudok kicsit enyhíteni ezen a félelmen 😇
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!!!! 🙂 Annyira kedvesek vagytok!!!!
Lehet hogy végül önszántamból elmegyek oda😊😊
2023. szept. 6. 21:42
8/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy már nem olvassátok, de azért leirom hogy
szerencsére megoldódott a probléma. Megbeszéltem a barátommal és úgy döntöttünk hogy újrakezdjük a dolgot. Úgyhogy nem vagdosom magam és minden rendben van. 😉😚♥️♥️😉😉😚🙂👍 Mondjuk nagyon nehéz megállni hogy ne nyúljak a penge felé de azt hiszem sikerült!!!!!! 🙂😉
2023. szept. 9. 16:01
9/10 anonim válasza:
Azért még is csak jó lenne elmenni, mert ezek szerint nem tudsz megbírkózni a nagyobb behatásokkal, ha nem is most, de később visszatérhet más okból kifolyólag a vagdosás. Ne legyen akkor már késő! Vigyázz magadra, 6os voltam 😇
10/10 A kérdező kommentje:
Köszike igazad van!! És hogy most már minden rendben van, nem is félek tőle 🙂
2023. szept. 11. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!