A Szerencsejáték ZRT oldalán található próbajátékok mennyire felelnek meg a valóságnak?
Lehet, hogy kicsit zűrzavaros a kérdésem, de megpróbálom kifejteni. Tehát azt szeretném megkérdezni, hogy vannak az online sorsjegyek:
Játszottam többel is a próbajátékon, és csak néhányszor volt az az üzenet, hogy "Sajnáljuk", de a legtöbbször "nyertem" rajta 2000 Forintot, volt hogy 20000 Forintot, de a legnagyobb az 50000 Forint volt. És mindez egy 1000 forintos sorsjegyen. Ha vennék egy igazit, akkor is ezek a nyeremények lennének, vagy ott már sokkal inkább a "Sajnáljuk" lenne?
Ha úgy van, szoktam vásárolni papír alapút, de az életben nem nyertem rajta, max visszanyertem az árát.
Ezek csak minták arra, hogyan működik a játék és milyen értesítéseket ad az oldal, így nagyobb eséllyel generál fiktív nyerést, hiszen semmi tétje nincs (te nem fizetsz be semmit, ők nem fizetnek ki semmit).
A valós játék nyerési esélyeit fel szokták tüntetni, az lesz irányadó.
Na és most hogy mindezt leírtam, megnyitva az oldalt ott van világosan leírva: "Nyerési esélyében és az elérhető nyeremények összegében eltér a valódi e-sorsjegyektől."
Csak meg kellett volna nézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!