Mit jelentenek az alábbi emoticonok?
Figyelt kérdés
egyre gyakrabban találkozom itt olyan dolgokkal, amik valami rövidítések, de én nem értem őket
(Y)
fp
np
(L)
hw
TAT
2010. okt. 16. 20:13
1/10 anonim válasza:
(L) ez asszem az hogy "love", vagyis szeretni valamit
(Y) ezt nem tom
a többivel még nem is találkoztam
2/10 anonim válasza:
(Y) YES. Ilyen felfelé mutató hüvelykujj szokott lenni.
3/10 A kérdező kommentje:
az (Y) nekem inkább egy bugyis fenéknek tűnik
2010. okt. 16. 20:33
4/10 anonim válasza:
ez nem billentyűrajz, nem az alakját kell nézni
5/10 A kérdező kommentje:
De egy olyan oldalon, ahol nem jelenik meg, csak az unicode karakter, minek írnak ilyeneket?
2010. okt. 16. 21:25
6/10 anonim válasza:
Mert az internetezők 80%-a ismeri ezeket?
7/10 A kérdező kommentje:
Csodálkoznál, ha tudnád, hányan nem ismerik, pedig lehet, hogy több éve neteznek, mint azok, akik használják.
2010. okt. 27. 22:11
8/10 anonim válasza:
Akkor tessék hozzászokni vagy kerülni azokat a helyeket, ahol ezeket használják.
9/10 A kérdező kommentje:
És te tudod, hogy mind mit jelent? Mert párra még nem kaptam választ. Amúgy én nem msn-ezem, viszont ezt az oldalt használom, és ide írnak ilyet.
2010. okt. 28. 11:14
10/10 anonim válasza:
Természetesen nem, de hidegen hagynak, nem foglalkozom velük (nem tudom mit jelent a hw, de valószínűleg nem olyan fontos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!